5 redenen om mee te spelen in een loterij

Wereldwijd doen we massaal mee aan loterijen en natuurlijk willen we allemaal graag winnen. Al is winnen beslist niet de enige reden waarom wij zo graag meespelen met loterijen. Wat zijn dan de redenen om mee te doen en waarom maken loterijen het leven leuker, zelfs als we verliezen? Hieronder sommen we de 5 voornaamste redenen om mee te spelen met een loterij voor je op!

1. We willen geld zien

De hoofdreden is natuurlijk wel dat we meespelen om een onweerstaanbaar geldbedrag te winnen. Met de prijs van een loterij zal je leven er heel anders uit gaan zien en kun je moeiteloos allerlei dromen waarmaken. Je kunt zelfs dingen gaan ondernemen waar je misschien wel nooit van had durven dromen.

2. Traditie

Mensen zijn gewoontedieren en dat is soms ook een reden dat we meespelen met een loterij. Onze ouders deden ook altijd al mee, of misschien zijn we er zelf mee begonnen, bijvoorbeeld op bepaalde weken in het jaar of wanneer het geldbedrag van een bepaalde loterij wel heel hoog wordt. En tradities zijn er om in ere gehouden te worden.

3. Gezonde spanning

We houden er allemaal wel van: gezonde spanning. Het moment van de trekking komt dichterbij en het begint te kriebelen. Zal je of zal je niet? Vaak geeft deze vorm van spanning een echte kick en dat is een van die dingen die het meespelen in een loterij zo leuk maakt.

4. Hoe vaker je meedoet, hoe groter je winkansen

Het is geen sprookje: hoe vaker je meedoet met de loterij, hoe groter je winkansen zijn. Het is natuurlijk wel een verleidelijk gedachte om zelf in de hand te hebben hoe groot jouw winkansen zijn. Winkansen is een relatief begrip, maar in dit geval is het een feit dat je die groter maakt door een keertje extra mee te doen met een loterij.

5. We maken er een feestje van

Er is bijna altijd wel reden voor een feestje en daar hoef je de loterij niet eens voor te winnen. Je kunt hierbij natuurlijk denken aan een echt georganiseerd feest met vrienden of familie, bijvoorbeeld op de avond van de trekking. Maar je kunt het meespelen zelf ook verrassend maken. Maak het kopen van de loten leuker door er iets bijzonders van te maken met je partner of kids of kies ervoor om een speciaal loterijenspaarpotje aan te leggen. Het zijn de kleine dingen die het hem doen!

Speel jij al mee met loten in een loterij? Wacht niet langer en doe ook mee met één van de grote internationale loterijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EuroMillions en US Powerball, internationaal zeer bekend en populair zijn. Via TheLotter kun je heel eenvoudig jouw loten kopen, waar ter wereld je ook woont. Veel speelplezier en geluk met de volgende trekking!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie