5 tips om de loterij te winnen

Misschien speel jij al wel regelmatig mee met de loterij, maar heb je tot nu toe nog geen prijs gewonnen. Misschien zou je wel mee willen doen, maar weet je niet hoe je je lot moet kiezen. Lees dan nu in dit artikel hoe jij je winkansen kunt vergroten!

1. Ga voor je geluksnummer

Natuurlijk ken jij dit trucje al. Maar toch moet je je realiseren dat er nog steeds mensen zijn die de loterij winnen door deze methode. Wanneer je telkens een lot koopt met jouw geluksnummer, is de kans vele malen groter dat je de loterij wint, dan wanneer je telkens voor een ander nummer gaat.

2. Speel samen met anderen

Deze optie is niet alleen slim, maar ook nog eens leuk. Door met anderen in een pool te spelen, worden jullie kansen vergroot en kunnen jullie ook nog eens met zijn allen uitkijken naar het moment van de trekking. En als de jackpot op een van de loten uit de pool zou vallen, dan is er toch voldoende voor iedereen. Trommel meteen je vrienden en familie op!

3. Koop meerdere loten

Het klinkt misschien simpel, maar door meerdere loten te kopen, vergroot je natuurlijk ook je winkansen. Vind je dat te duur? Dan kun je bijvoorbeeld ook vijf maanden geen lot kopen en dan bij een grote trekking meteen vijf loten aanschaffen. Dan maak je zeker meer kans om die jackpot in de wacht te slepen.

4. Bereken je kansen

Ben jij een kei in statistieken? Dan kun jij precies uitrekenen wat je winkansen zijn als je meespeelt met een loterij. Zo kun je verschillende loterijen met elkaar vergelijken en bepalen bij welke loterij jij de meeste kans maakt. Verder kun je hierbij ook kijken naar de aanschafprijs, cijfercombinaties en je winkans bij een trekking die niet uitverkocht is.

5. Vergeet niet dat je meespeelt

Je zult niet de eerste zijn die vergeet om zijn of haar lot te controleren na het moment van de trekking. Vergeet dan ook vooral niet dat jij meespeelt in een loterij.

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? TheLotter bewaart jouw loten voor je en stelt je automatisch op de hoogte als jij gewonnen hebt. Koop daarom nu jouw loten online via TheLotter. Ga voor een van de grote internationale loterijen, zoals EuroJackpot of het US Powerball en maak kans op een megajackpot!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie