Amerikaanse Powerball nu op 440 miljoen dollar

De Amerikaanse Powerball loterij nadert weer een ongekende hoogte met zijn jackpot en staat momenteel op een megabedrag van maar liefst 440 miljoen dollar, omgerekend 366 miljoen euro. De spanning neemt daarmee steeds alsmaar toe en wordt er al hevig gespeculeerd over het mogelijk opnieuw bereiken van een megajackpot van meer dan 1 miljard dollar…

De Amerikaanse Powerball loterij staat altijd al bekend om zijn hoge prijzen. Met een startbedrag van 40 miljoen dollar als Jackpot is het altijd de moeite om mee te spelen voor het prijzengeld. In januari 2016 steeg de jackpot tot een waanzinnig bedrag van 1,6 miljard dollar. Deze prijs was daarmee het recordbedrag in de Powerball loterij en werd uiteindelijk verdeeld onder de drie gelukkige winnaars. Afgelopen augustus was het wederom raak in de Powerball en bereikte de Amerikaanse loterij opnieuw een spectaculaire hoogte van 758 miljoen dollar! Dit was de op één na hoogste jackpot in Amerika en de US Powerball.
 

Koop hier eenmalig een lot voor Powerball

Powerball opnieuw naar spectaculaire hoogte?

Het nieuwe jaar 2018 lijkt wederom goed van start te gaan in de Powerball en de jackpot wordt alsmaar hoger en hoger. Zo staat de Powerball Jackpot momenteel opnieuw op een spectaculaire hoogte en heeft het een bedrag van maar liefst 440 miljoen dollar weten te bereiken. Een waanzinnig bedrag, maar valt aanstaande woensdag om 23.00 uur lokale tijd (EST) tijdens de Powerball trekking de jackpot wederom niet, dan stijgt het bedrag zelfs naar een bedrag van wel rond de half miljard dollar!

Meespelen en kans maken op 440 miljoen dollar in Powerball?

Wil jij meespelen en kans maken op deze megajackpot in de Amerikaanse Powerball? Dat kan! Je speelt tegenwoordig namelijk eenvoudig online mee met fysieke loten. Via de website theLotter koop je eenvoudig jouw eigen ticket met de gewenste nummers en speel je op deze manier binnen mum van tijd mee! TheLotter fungeert als het ware als tussenpartner en koopt fysiek bij een van de officiële loterij kantoren jouw loten. De gekochte loten worden vervolgens ingescand waardoor je zelf de beschikking hebt hierover. Je hoeft dus niet meer speciaal een vliegticket te boeken richting Amerika, maar speel je op deze manier eenvoudig mee in de grootste loterij van de wereld.

Ben jij de gelukkige winnaar in de Amerikaanse Powerball? Het bedrijf theLotter neemt vervolgens meteen contact met je op om het gewonnen prijzengeld snel te innen waardoor het daardoor zo snel mogelijk op je privérekening staat!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie