Beroemdheden jagen op miljoenenprijs in loterijen

Celebrities zijn net als wij. Ook zij spelen mee met de loterij en sommigen hebben er zelfs enorme bedragen mee gewonnen. Benieuwd wie er meespelen onder de bekende sterren en waarom ze dat in vredesnaam doen? Lees dan snel verder!

1. Madonna

Het zal je verbazen, maar een van de bekendste sterren die meespeelt aan de loterij is Madonna. Ze neemt deel aan de SuperEnalotto om haar Italiaanse afkomst in ere te houden, zoals ze zelf zegt, maar ook om de lokale loterij te ondersteunen. Enkele jaren geleden won ze echter een bedrag van € 120.000,- nadat ze 100 loten had gekocht.

2. Simon Cowell

Je kent hem vast wel; de ietwat arrogante jury uit X Factor. Simon Cowell staat bekend als een van de rijkste tv-sterren en toch is ook van hem bekend dat hij regelmatig meespeelt met een loterij. Een of twee miljoen extra zal niets veranderen aan zijn leven en toch is het voor hem onweerstaanbaar om mee te spelen aan de loterij. Of hij ook wel eens gewonnen heeft? Daar kan iedereen slechts naar gissen, want Simon Cowell houdt zijn deelname absoluut anoniem.

3. George Clooney

Ook George Clooney is verslingerd aan de SuperEnalotto. Hij is zelfs zo fanatiek dat hij enkele jaren geleden maar liefst € 1.500,- investeerde om een grote jackpot in de wacht te slepen. Dat jaar won hij niet, maar hij heeft de hoop niet opgegeven en speelt nog steeds mee met deze Italiaanse loterij.

4. Hugh Jackman

Deze Australische acteur gaat puur voor het spel en heeft er zelfs een traditie van gemaakt om voor de andere crewleden van de set loten te kopen. Hoewel niet bekend is dat hij of een van zijn collega’s hier een enorme prijs mee heeft gewonnen, is het toch geweldig voor de teambuilding.

5. Paris Hilton

Geheimzinnig doet ze er niet over. Meespelen voor een goed doel is beslist niet haar hoofddoel. Slechts 10% van het gewonnen bedrag doneert Paris Hilton aan een goed doel. De rest kan ze zelf uitstekend gebruiken. Ook deze dame gaat voor de Italiaanse loterij.

De loterij blijft trekken

Sommige van de beroemdheden spelen mee voor de fun, anderen gaan er toch voor om hun vermogen nog verder uit te breiden. De redenen om mee te doen zijn talrijk, maar een feit is dat de loterij blijft trekken. Daarbij mogen het duidelijk zijn dat in bovenstaande overzicht de sterren verknocht zijn aan de Italiaanse loterij SuperEnalotto. Ook een keer meespelen in de Italiaanse of een andere wereldberoemde loterij? Speel ook mee! Maak kans op grote prijzen en koop jouw tickets voor internationale prijzen nu online via TheLotter. Hier koop je via een tussenpartij loten in jouw gewenste loterij, ontvang je een scan van het echte lot en speel je eenvoudig en direct online mee!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie