De loterij winnen: een geluk bij een ongeluk

Een 87-jarige Amerikaan won de loterij als een geluk bij een ongeluk. Hij brak namelijk zijn heup, terwijl hij onderweg was om een lot te kopen. De man uit Blackwood in New Jersey had echter niet alleen maar pech, hij won namelijk wel de loterij!

Pech onderweg

De Amerikaan Earl Livingstone was onderweg om een lot te kopen, maar hij had daar ongelooflijk veel pech bij. Op weg naar de winkel brak hij namelijk zijn heup. Hij kwam in het ziekenhuis terecht, waar hij zijn verhaal aan het personeel vertelde. Daarbij stak hij niet onder stoelen of banken hoe jammer hij het vond dat hij het lootje niet had kunnen kopen. De jackpot van Mega Millions had namelijk een recordhoogte van 1,6 miljard dollar bereikt. Met zijn lot zou hij daar dan toch kans op maken. Het ziekenhuispersoneel kreeg medelijden met de man en zocht naar een oplossing. Uiteindelijk boden ze de man aan om mee te doen met de ziekenhuispoule. In het ziekenhuis speelden ze namelijk altijd in een grote groep, om zo de winkansen te verhogen. Daarbij worden alle loten van de deelnemers verzameld en wordt de prijs gedeeld als een van de loten uit de trekking naar voren komt. En precies deze keer viel de ziekenhuispoule volop in de prijzen: op een van de loten die waren ingekocht viel namelijk een prijs van een miljoen dollar. Het was natuurlijk wel zo dat deze prijs verdeeld moest worden onder de 142 deelnemers, maar zelfs dan had iedereen nog een mooi bedrag. Er bleef per persoon zo’n 5000 dollar over, na het afdragen van de belasting. De man had dus zeker een geluk bij een ongeluk!

Alleen of in een groep meespelen?

Speel jij alleen mee in de loterij of kies je ervoor om ook een poule te verzamelen? Het is zeker een voordeel om in een groep mee te spelen. De winkans ligt dan namelijk echt een stuk hoger. Daarna moet je uiteraard wel de prijs delen. Waar je ook voor kiest, je kunt je loten voor internationale loterijen gewoon online kopen via TheLotter. Daarbij kun je meespelen met diverse grote loterijen, zoals Mega Millions, maar ook met het Amerikaanse PowerBall. Wacht niet langer en verzamel jouw poule van vrienden of collega’s om je winkansen te verhogen of speel gewoon alleen mee. Koop je loten vandaag nog online via TheLotter!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie