De weg naar het miljoen

Heb jij het nieuwe tv-programma op RTL4 al gespot? In De weg naar het miljoen is een tv-show die wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Het lijkt echter nog geen onverholen succes. Hoe komt dat?

De weg naar het miljoen: de omgedraaide wereld

De weg naar het miljoen lijkt zelf wel de omgedraaide wereld te spelen. Waar het programma tijdens de eerste aflevering bijna een miljoen kijkers trok, daalde dat aantal de volgende week al drastisch. Op deze manier wordt dat miljoen dus zeker niet gehaald. Maar dat is niet waar het om draait in De weg naar het miljoen. Het programma is een initiatief van de Postcode Loterij. Alleen deelnemers van de Postcode Loterij lopen de kans om een uitnodiging te krijgen voor deelname aan de show. Er wordt gestart met 200 kandidaten. Deze worden in 5 groepen verdeeld. Van elke 40 deelnemers blijft er in elke groep maar eentje over. Die mag meespelen met De weg naar het miljoen. De 5 finalisten moeten tijdens de tv-show allerlei vragen beantwoorden. Ben je de beste en snelste, dan mag je door naar de finale. Ook in de finale moeten weer vragen beantwoord worden. Deze vragen worden verdeeld over vier werelden. Elke wereld staat daarbij voor een bepaalde categorie. Daarbij krijgt de finalist bovendien de kans om het bedrag dat als prijs wordt uitgekeerd te verdubbelen. De finalist krijgt zelf de helft van de prijs, de rest gaat naar de anderen deelnemers in zijn vak. De RTL-show wordt uitgezonden in de tijd van het populaire programma Miljoenenjacht. Ondanks dit opstapje lijkt het programma echter nog niet zo succesvol te zijn. Miljoenenjacht trok namelijk bijna 2 miljoen kijkers aan het einde van het seizoen. De weg naar het miljoen wordt echter bestempeld als langdradig, saai en sfeerloos. Vooral op Twitter lopen de gemoederen hoog op. Veel deelnemers weten de antwoorden niet op de multiplechoicevragen die gesteld worden, waardoor het programma herhaaldelijk vastloopt. De weg naar het miljoen lijkt dan ook een lachertje te worden.

De weg naar het miljoen zelf plaveien?

Zoals het spreekwoord luidt, zijn er meer wegen die naar Rome leiden. De weg naar het miljoen hoeft dus zeker niet via het tv-programma te lopen. Ook kans maken op miljoenenprijzen? Speel eens mee in een van de internationale loterijen. Je kunt je loten voor wereldwijde loterijen namelijk online kopen via TheLotter. Zo kun je meespelen in grote loterijen, zoals SuperEnalotto en EuroMillions. Wacht niet langer en koop jouw loten nu online!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie