Durf te dromen

Geld maakt alle dingen mogelijk, wordt wel eens gezegd. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar geld maakt wel heel veel dingen makkelijker. Plotseling is het eenvoudig om die ene noodzakelijke verbouwing te realiseren en om je favoriete vakantiebestemming te boeken. Hard werken betekent als het goed is ook dat er geld in het laatje komt, maar van echt grote bedragen kunnen we vaak alleen maar dromen. Durf dat ook te doen en denk er eens over na hoe het zou voelen als je de loterij wint.

Het succes van Mavis Wanczyk

Het overkwam Mavis Wanczyk. Deze dame is 53 jaar, komt uit Massachusetts en werkt als verpleegster in het ziekenhuis. Zij won maar liefst ruim 750 miljoen dollar in de Powerball van 23 augustus 2017. Het was de tweede grootste jackpot ooit die in de loterij gewonnen werd. Het bedrag is dan ook onvoorstelbaar te noemen. Toen Wanczyk eenmaal wist dat ze gewonnen had, was een van de eerste dingen die ze deed het ziekenhuis bellen om haar ontslag te nemen. Deze dame had waarschijnlijk nog geen uitgewerkte plannen klaarliggen, maar zal vast en zeker haar dromen gehad hebben. Met het adembenemende bedrag dat zij gewonnen heeft, liggen er talloze wegen open. Maar ook met minder dan 750 miljoen dollar kan je natuurlijk prachtige dingen meemaken. Ook de huidige US Powerball jackpot is indrukwekkend te noemen. Er zijn allerlei ervaringen die je nooit meer zal vergeten en die het geld daarom dubbel en dwars waard zijn. Ieder mens heeft bepaalde dingen die hij of zij in zijn leven graag zou doen, maar waar niet altijd de middelen voor zijn. Stel je eens voor hoe bijzonder het zou zijn om zelf het winnende lot te hebben en onbezorgd te kunnen dromen?

Worden jouw dromen waar?

Waar droom jij op dit moment van? Geluk is niet te koop, maar veel leuke dingen wel. Wat is er nu spannender dan een lijstje maken met de dingen die jij ooit nog eens echt zou willen doen? Maak een begin en durf gerust te dromen. De US Powerball staat op dit moment op maar liefst 83 miljoen dollar. Misschien is dit wel hét moment om mee te spelen met de populairste loterij van de USA. Natuurlijk maakt het dan niets uit of je in Nederland, België of elders ter wereld woont. Iedereen met een lot maakt kans. Wacht dan ook niet te lang en geef jouw dromen de mogelijkheid om uit te komen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie