Gigantische jackpot bij EuroMillions Supertrekking

Voor de tweede keer dit jaar komt de EuroMillions loterij met de Supertrekking. Dit is een loterij die slechts enkele keren per jaar wordt gehouden en bevat grote winkansen en nog grotere geldbedragen die gewonnen kunnen worden. Dit maakt de Supertrekking van EuroMillions extra bijzonder en nog spannender.

Hoge bedragen in de EuroMillions Supertrekking

De tweede EuroMillions Supertrekking wordt aanstaande vrijdag 15 september getrokken en er staat deelnemers die meespelen met de EuroMillions Supertrekking een gigantisch geldbedrag te wachten. Het startbedrag is 130 miljoen euro. Mocht de jackpot niet vallen? Wees gerust, het bedrag stijgt dan namelijk naar een waanzinnig bedrag van 190 miljoen euro. Het potentiële winbedrag stijgt dus enorm.

Speel jij mee met deze Superdraw?

Wil je kans maken op dit enorme geldbedrag en de spanning voelen van de EuroMillions Supertrekking? Speel mee via theLotter en koop een eenmalig lot. Speel je mee via een abonnement bij theLotter, dan krijg je ieder 6e lot gratis. Je speelt dus 1 op de 6 keer gratis mee en maakt zo voordelig kans op grote geldprijzen. De aanbieding is geldig tot 4 september tot 23:59 uur.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie