Goslotto Rusland

Goslotto
Koop hier online loten voorGoslotto Rusland
15%
Korting via ons:VOORWAARDEN: Korting van toepassing op deelname 5 trekkingen via theLotter.com.

Meespelen met de Goslotto Rusland

In zo’n enorm land als Rusland wonen natuurlijk veel loterijliefhebbers. En zij spelen massaal mee met de grootste en populairste loterij van het land: de Goslotto. Eén van de pluspunten van de Goslotto zijn de vele trekkingen. Spelers maken maar liefst veertien (!) keer per week kans om miljonair te worden. Dat is wel wat anders die twee of drie trekkingen in de week die de meeste grote loterijen hanteren. Bij loterijdiensten zoals theLotter kun je vaak niet met al deze trekkingen meedoen. Toch heb je ook als buitenlander meer dan genoeg kans om te kijken of de lottoballen je deze week goed gezind zijn. Dus laat die trekking maar komen!

Goslotto: dé Russische loterij sinds 2003

De Russische Goslotto bestaat officieel sinds 2003. Het duurde nog wel tot 10 september 2005 voordat de eerste trekking een feit was. Deze lange opstartperiode bleek het waard te zijn. Sinds die eerste trekking zitten de Russen namelijk fanatiek met een lot in de hand te wachten tot de uitslag bekend wordt gemaakt. Gemiddeld zijn er bij elke trekking een half miljoen tickets die meedingen naar de hoofdprijs. En dat aantal stijgt alleen maar nu spelers uit de hele wereld de charme van de Goslotto ontdekken.

Loten voor de Goslotto zijn in heel Rusland (en via internet in heel de wereld) verkrijgbaar. Rusland profiteert ook daadwerkelijk van de opbrengsten. Zo wordt een deel van het geld weer geïnvesteerd in projecten die met sport te maken hebben. Sport is belangrijk in de Russische cultuur en voor de Russische identiteit. Mede daarom wordt de Goslotto ook gesteund door de regering. Voor de financiering leunt de Russische loterij echter op vermogende zakenmannen zoals Sándor Demján en Alexander Varshavsky. Dit is een investering waar deze mannen zeker niet slechter van zijn geworden. En als je de Goslotto jackpot wint, kun je meteen zelf ervaren hoe het is om als een rijk man of vrouw door het leven te gaan.

Speel de Russische Goslotto met 45 getallen

Loterijen voeren in de loop der jaren vaak een aantal veranderingen door. De belangrijkste aanpassing van de Goslotto vond plaats in november 2008. Op dat moment werd er namelijk een nieuwe spelvariant geïntroduceerd: Goslotto 6/45.

De naam van het spel geeft de regels meteen al weg. Het formulier bestaat uit 45 getallen en daar moet je er 6 van aankruisen. Er is geen bonusgetal, zoals dat bij bekende namen als Powerball, Mega Millions en EuroMillions wel het geval is. Je moet het echt doen met die 45 getallen. Wil je kansen toch graag wat meer spreiden? Dan kun je bij theLotter kiezen voor een formulier waarbij je meer dan 6 cijfers (dit zijn er maximaal 11) mag selecteren. Op deze manier heb je automatisch meer kans dat de ballen die uit de lottomachine vallen, overeenkomen met de getallen die op jouw Goslotto formulier staan.

Maak elke dag van de week kans op de jackpot

Bij elke trekking van een loterij maak je kans op mooie geldprijzen. Tenminste, als je in het bezit bent van een lot. Bij veel loterijen moet je na de trekking een aantal dagen wachten voordat je je geluk opnieuw kunt beproeven. Er zijn twee of misschien drie trekkingen per week, maar daar houdt het echt wel op. Zo niet bij de Goslotto, want de Russen houden nu eenmaal van een gokje. Dat blijkt wel als je ziet hoe vaak je kans maakt om de jackpot te winnen.

Goslotto organiseert twee trekkingen per dag, en dat maar liefst zeven dagen per week. Maar als je een online lot koopt via een tussenpartij dan kun je vaak niet met alle trekkingen meedoen. Wie bijvoorbeeld meespeelt via theLotter heeft elke dag één kans om te zien wat het lot hem of haar brengt. Dat is natuurlijk nog steeds veel vaker dan bij andere grote buitenlandse loterijen. Hoe vaker je mee kunt doen, hoe meer kans je hebt dat er af en toe een grote geldprijs tussen zit. Die vele trekkingen zorgen ervoor dat de Goslotto een aantrekkelijke optie voor iedere (Russische of niet-Russische) speler.

Dit zijn je kansen op een prijs

Veel Russen dromen van een beter leven. Met de trekking van de Goslotto is dat ook zeker mogelijk. Want in de jaren van zijn bestaan zijn er dankzij deze loterij al verschillende miljonairs bijgekomen. In 2009 was er bijvoorbeeld een winnaar die er met 100 miljoen Russische roebel (ongeveer 1,4 miljoen euro) vandoor ging. Maar daar is het niet bij gebleven. Ook gigantische prijzen van 203 miljoen roebel (bijna 3 miljoen euro) en zelfs 364 miljoen roebel (5,3 miljoen euro) zijn inmiddels al uitgedeeld. Logisch dus dat de Goslotto niet alleen meer bij Russen op hun lijstje met favoriete loterijen staat.

Bij de Russische loterij zijn de prijzen verdeeld in vijf categorieën. De kans dat je alle cijfers goed hebt en dus de jackpot wint, is 1 op 8,1 miljoen. Voor de kleinere prijzen liggen de winkansen een stuk hoger:

  • Tweede prijs (5 cijfers goed): kans van 1 op 34.808
  • Derde prijs (4 cijfers goed): kans van 1 op 733
  • Vierde prijs (3 cijfers goed): kans van 1 op 45
  • Vijfde prijs (2 cijfers goed): kans van 1 op 7

Met deze winkansen doet de Russische Goslotto het zeker niet slecht ten opzichte van andere grote loterijen.

Beproef je geluk bij de Russische lotto

Als je een lot koopt, wil je niet te lang wachten voordat de trekking is. Gelukkig kun je bij de Russische Goslotto elke dag van de week de spanning voelen wanneer de ballen uit de machine rollen. Wil je zelf deelnemen? Ga dan voor een online lot. Deze kun je onder andere kopen via thelotter.com. Om het geluk een handje te helpen is het altijd nog een optie om op internet eerst op zoek te gaan naar een gouden Matroesjka. Volgens de Russische traditie vergroot je hiermee je kans op rijkdom. En dat is natuurlijk precies wat jij nodig hebt.

Goslotto

De Russische Goslotto is één van populairste loterijen van Rusland. Dagelijks voel je de spanning van het meespelen om hoge jackpots met miljoenen in de Goslotto loterij uit Rusland. Wil je een keer meespelen met deze populaire loterij uit Rusland? Klik op onderstaande button en speel online mee met één of meerder loten!

Bekijk andere loterijen!