Het Powerball geheim bij het kiezen van de nummers

Inmiddels zit de US Powerball op zo’n $ 650 miljoen en heel de wereld wacht gespannen af wanneer het lot gaat vallen. Er worden nog steeds talloze loten verkocht en deelnemers zoeken naar allerlei manieren om hun winstkansen te verhogen. En wie zou ook geen voorsprong willen hebben als het gaat om het kiezen van de juiste nummers in de US Powerball? Lees daarom snel verder om te kijken welke tactieken eerder tot succes hebben geleid. Natuurlijk kunnen we je geen waterdicht systeem geven om de loterij te winnen, maar het zou toch geweldig zijn als jij met behulp van een van de onderstaande manieren die $ 650 miljoen binnenhaalt?

Ga voor de ‘hot nummers’

Bij het systeem dat uitgaat van ‘hot nummers’ wordt er gekeken naar de nummers die de laatste tijd vaak in de prijzen zijn gevallen. Deze nummers zijn ‘op stoom’, ze zijn bij de laatste trekkingen vaker naar voren gekomen en kunnen dus zo weer getrokken worden. Vaak kun je ook overzichten vinden van de laatste ‘hot nummers’ van US Powerball, zodat je in een oogopslag kunt zien welke nummers recent in de prijzen vielen.
 

Koop eenmalig een lot voor US Powerball !

Ga voor ‘cold nummers’

Er is echter ook een tegenovergesteld systeem dat al diverse malen succesvol is geweest. Hierbij wordt namelijk gekozen voor de ‘cold nummers’, de getallen die al een tijdje juist niet zijn getrokken. De theorie hierachter is dat deze nummers al een tijdlang niet naar voren zijn gekomen bij een trekking en dat ze daarom zeker wel weer een keer aan de beurt zijn. De cijfers zijn een lange tijd niet geselecteerd en volgens de theorie van degenen die kiezen voor ‘cold nummers’ maken ze die keer juist grote kans om uit de trekking naar voren te komen.

De theorie van Renato Gianella

Niemand weet precies hoe het zit, maar er is een Braziliaan, Renato Gianella, die alle wiskundige theorieën waarbij het gaat om winkansen in twijfel heeft getrokken. Volgens wiskundigen zijn alle getallen gelijk aan elkaar en maken zij evenveel kans om getrokken te worden. Renato Gianella merkte echter diverse groepen aan die meer kans maakten dan de rest van de getallen. Hij heeft daarvoor een bijzonder ingewikkelde berekening opgesteld, die slechts bij weinigen navolging vond. Maar wie weet ligt juist daar een kans op succes?

Geniet van het spel

Welke theorie je ook besluit te volgen, het gaat natuurlijk ook om het plezier dat je in het spel hebt. Wie wil er niet meedingen naar een megaprijs van vele miljoenen? Uiteraard kun je een volgende keer ook voor een andere theorie kiezen, zodat je jouw kansen spreidt. Ook als Nederlander kun je meespelen met het US Powerball. Je kunt eenvoudig via theLotter.com online loten kopen voor allerlei bekende loterijen over de hele wereld. Natuurlijk ontbreekt het US Powerball ook niet aan dat rijtje. De loten worden speciaal voor jou bewaard in een kluis, waardoor je zelf geen enkele zorg hebt. Waag ook een kansje en ding mee naar de prijs van $ 650 miljoen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie