Is theLotter betrouwbaar?

Een winnend lot is geld waard. Soms gaat het om slechts een paar tientjes, maar een lot kan ook zomaar tienduizenden of honderdduizenden euro’s opleveren wanneer je hem inlevert. Het is dus wel belangrijk dat je samenwerkt met een loterijdienst die betrouwbaar is. TheLotter is één van de grootste bedrijven waar je online loten kunt kopen voor ‘s werelds populairste loterijen. Maar in hoeverre is theLotter echt betrouwbaar? Wij durven wel te zeggen dat je jouw lot zonder problemen letterlijk in hun handen kunt leggen. Als je ontdekt hoe het bedrijf precies te werk gaat, ben jij vast ook overtuigd.

Maak kennis met theLotter

Als het om geld gaat, is het essentieel dat je weet met wie je zaken doet. Laten we daarom eerst eens kijken naar de achtergrond van theLotter. Het bedrijf is in februari 2002 opgericht met maar één doel: gokliefhebbers van over de hele wereld mee laten spelen met hun favoriete loterij. En aangezien loten voor een loterij alleen verkocht worden in het organiserende land, heb je echt zo’n tussenpartij nodig.

TheLotter heeft geen banden met welke loterij of organisatie dan ook. Het is een onafhankelijke partij waardoor je er zeker van kunt zijn dat je niets opgedrongen krijgt. Jij wilt loten voor je favoriete loterij en theLotter maakt het mogelijk. Zo simpel werkt het. Uiteraard beschikt het bedrijf over de benodigde licenties om deze dienst aan te mogen bieden. TheLotter Enterprises Ltd. staat namelijk in Belize geregistreerd onder het licentienummer 59448.

Veilig een account aanmaken én je saldo aanvullen

Om loten te kunnen kopen via theLotter, moet je eerst een account aanmaken. Dat betekent natuurlijk ook dat je een aantal persoonlijke gegevens achter moet laten. Logisch, want als je wat wint dan moet theLotter wel zeker weten dat het geld bij de juiste persoon terechtkomt.

Voor de pagina waarop je persoonlijke gegevens staan, wordt gebruikgemaakt van een beveiligde verbinding. Dat geldt overigens voor de hele website. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft, kan er dus niet zomaar bij. Deze beveiligde verbinding is nog belangrijker als het gaat om het aanvullen van je saldo. Je koopt je loten namelijk niet rechtstreeks van het geld dat op je bankrekening staat, maar via je account. Je kunt zonder problemen geld overmaken naar je eigen account zodat je genoeg saldo hebt om loten te kopen

Hoe weet je zeker dat je meespeelt met officiële loten?

Alleen wanneer je in het bezit bent van officiële loten, speel je mee met het Australische OZ Lotto, het Britse Thunderball of het Spaanse La Primitiva. Aangezien je niet zelf een winkel ingaat om loten te kopen, lijkt het dus een grote gok of het allemaal wel goedkomt. Om die twijfel weg te halen, heeft theLotter een slimme werkwijze bedacht. Want nadat een vertegenwoordiger van het bedrijf namens jou een lot heeft gekocht, wordt het ontvangstbewijs ingescand. Op deze scan zie je precies met welke getallen je meespeelt, waar het lot gekocht is, wanneer het gekocht is en alle andere informatie van je aankoop. Voor de veiligheid worden al deze ontvangstbewijzen bewaard in een kluis. Niemand die er nu nog met jouw prijs vandoor kan gaan.

Eerlijk en transparant over de eigen winst

Je koopt je eerste loten wellicht zonder al te lang nadenken. Maar op het moment dat je de trotse winnaar bent van een groot geldbedrag, vraag je je toch af: wordt een deel van mijn prijs misschien ingehouden door theLotter? Dit bedrijf moet immers ook winst maken.

TheLotter is altijd heel duidelijk over waar ze de winst vandaan halen. Jouw prijzengeld maakt daar geen onderdeel van uit. Bij elk lot dat je koopt, zitten namelijk servicekosten inbegrepen. Hierdoor zijn de loten voor de Powerball of voor El Gordo net iets duurder dan wanneer ze in een kiosk in Amerika of Spanje zou kopen. Voor theLotter maakt het verder niets uit of je wint of niet. Zelfs als je een miljoenenjackpot binnenhaalt, gaat er nog geen euro van de prijs naar theLotter. Dat het prijzengeld daadwerkelijk wordt uitgekeerd, is overigens te zien aan de actuele lijst met winnaars die zo prominent op de website staat. TheLotter is er trots op dat spelers via hun dienst een groot geldbedrag winnen. Daarom is het gewonnen geld ook 100% voor jou.

Word jij één van de tevreden klanten van theLotter?

De werkwijze van theLotter heeft in de afgelopen 15 jaar al heel wat tevreden klanten opgeleverd. Sommige van hen kopen één keer een lot, maar velen komen graag met enige regelmaat terug. En dat zegt wel wat. Als je via theLotter een lot koopt, wordt jij vast de volgende die de betrouwbaarheid van deze loterijdienst kan waarderen.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie