Laat jij je beste vrienden de loterij winnen?

Op zoek naar een origineel en spannend verjaardagscadeau? Of heeft er iemand een mooi jubileum behaald en wil je hem of haar daar op een leuke manier mee feliciteren? En misschien zijn de kerstdagen wel in zicht of heb je nog een grappige verrassing nodig voor Sinterklaasavond. Heb je er al wel eens over nagedacht om een lot cadeau te doen? Op die manier kun je een cadeau geven dat waarschijnlijk niemand anders zal geven en de ontvanger kan er heel veel plezier van hebben. Natuurlijk draait het dan niet alleen om het plezier in het spel. Hoe leuk zou het zijn als je beste vrienden dankzij jou een mooie prijs winnen?

De eindeloze zoektocht

Je kent dat wel: je bent nog op zoek naar een originele verrassing, maar wat moet je in vredesnaam kopen? Of het nu voor je partner is, voor je ouders, voor je beste vriend of vriendin, voor je broer of zus… Een cadeau kopen blijft vaak moeilijk. Er zijn maar weinig mensen die een verlanglijstje opstellen en daardoor is het vaak gissen naar wat ze leuk vinden. En veel dingen vallen af, want je wilt tenslotte niet elk jaar met een bos bloemen of een pakket douchegel aankomen. Vergeet al die problemen maar en kies voor een origineel cadeau. Met een lot uit de loterij kun je iedereen verrassen!

Geef er een leuke draai aan

Maak het nog leuker om een lot cadeau te doen aan iemand en geef er een persoonlijke draai aan. Natuurlijk kun je er een gedicht bij verzinnen waarin je zinspeelt op een fantastische prijs, maar je kunt het ook op een andere manier brengen. Regel bijvoorbeeld iets leuks voor de avond van de trekking en zorg ervoor dat jullie met zijn allen bij elkaar zijn om de spanning te delen.

Welke loterij is geschikt?

Ben je niet zo goed bekend met alle loterijen? Het geeft een extra tintje aan je presentje als je kiest voor een loterij die bij de ontvanger past. Ga je voor de fameuze US Powerball of voor het spetterende EuroMillions? En je kunt natuurlijk ook voor de Duitse Lotto kiezen of voor een ander land waarmee de ontvanger van het cadeau een band heeft. Kies voor een creatieve reden en laat rustig merken dat je dat lot niet voor niets hebt gekozen. Wie weet heeft dat zelfs zo moeten zijn en gaat de ontvanger er straks met een prachtige prijs vandoor!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie