Loop geen 100.000 euro mis

Doe jij mee aan de loterij? Dan zal het je vast wel eens overkomen zijn dat je jouw lot kwijtraakte. Natuurlijk kan het dan zomaar zijn dat het wel om het winnende lot ging. Het kan ook gebeuren dat je de trekking mist of net te laat bent met het inwisselen. Afgelopen week verliep er een lot dat maar liefst 100.000 euro waard was.

Hagenaar loopt 100.000 euro mis

Waarschijnlijk gaat het om een Hagenaar die, zonder het te weten, een ton misloopt. Tijdens een internationaal toernooi in 2016 werd het winnende lot verkocht. Doordat er echter contant betaald werd, zijn er totaal geen contactgegevens van de koper bekend. De man of vrouw die het lot gekocht had, kon zich tot 9 december 2017 nog melden, maar de datum verstreek zonder dat hij of zij op kwam dagen. Het kwam nationaal in het nieuws, maar er dook geen winnaar op. De prijs van 100.000 euro gaat niet helemaal verloren, maar wordt waarschijnlijk aan de sportclubs en het verenigingsleven besteed.

Het komt wel vaker voor bij loterijen dat een jackpot niet opgeëist wordt. Er zijn allerlei redenen voor te bedenken, en meestal komt er vroeg of laat wel een winnaar die dan mogelijk te laat is om de prijs nog te innen. Soms duikt er echter nooit een winnaar op en blijft het gissen waar het lot gebleven is. Denk je eens in dat de Hagenaar het lot kocht om de jonge sporters die het lot verkochten een plezier te doen? Zonder ook maar te vermoeden dat hij of zij een megaprijs zou winnen, werd het lot achteloos weggegooid. Het is zomaar een scenario dat waar zou kunnen zijn. Zorg ervoor dat dit niet jouw verhaal wordt en speel op een bewuste manier mee, zelfs als je alleen voor het plezier en de spanning meedoet aan de loterij!

Koop jouw loten online en laat ze veilig bewaren

Speel jij ook wel eens mee met de loterij en wil jij dat dit jou niet overkomt? Wanneer je meedoet aan een internationale loterij, hoop je natuurlijk op een mooie prijs. Bij TheLotter of Lottosend kun je gewoon jouw loten online kopen en ze worden speciaal voor jou bewaard in een kluis. Daardoor raakt jouw lot nooit weg, ook niet als het het winnende is. Zo loop jij nooit 100.000 euro mis! Kies nu jouw favoriete internationale loterij en speel mee.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie