Lot ter waarde van 65 miljoen verscheurd

Een winkelmedewerker uit Groot-Brittannië kon zichzelf wel voor het hoofd slaan toen hij zijn lot had verscheurd. Hij dacht dat het lot niet winnend was en verscheurde het toen. Uiteindelijk bleek het echter wel een gouden combinatie te zijn en kon het echtpaar uit Aberdeenshire maar liefst 65 miljoen cashen met het stukje papier.

Winnend lot per ongeluk verscheurd

Het reeds gepensioneerde echtpaar wilde het lot in de winkel laten controleren. De winkelmedewerker controleerde het lot en checkte het zelfs machinaal. Toen zei hij dat het helaas geen winnend lot was. Na deze woorden scheurde hij het lot in tweeën. De snippers verdwenen in de vuilnisbak en toen zag de winkelmedewerker ineens dat het lot toch winnend was. Dit bericht verscheen namelijk op het scherm van de computer. Op dat moment was het lot echter al verscheurd. De winkelmedewerker viste de papiertjes op uit de vuilnisbak en gaf ze terug aan de man. Natuurlijk wilde hij meteen de prijs opeisen, maar doordat het lot verscheurd was, werd men bij de loterij enigszins achterdochtig. Werd er geen fraude gepleegd? De beveiliging toog naar de winkel waar alles gebeurd was en controleerde daar de camerabeelden van het bewuste moment. Alles bleek echter te kloppen. Het echtpaar bewaarde de twee stukjes van het lot in een kleine envelop waarop stond: ‘geldzorgen voorbij’. Dat was nog even spannend, want het echtpaar wist immers niet of zij de prijs nog toegekend zouden krijgen. Dat bleek echter het geval te zijn en de dolgelukkige winnaars mochten de prijs toch gewoon in ontvangst nemen. Ineens waren ze multimiljonair geworden! Het geld is al overgemaakt naar de rekening van deze mensen en hun eerste grotere aankoop is al gedaan. Het echtpaar had namelijk afgesproken om meteen een nieuwe auto te kopen als zij de jackpot zouden winnen.

Laat jouw lot veilig bewaren

Wil jij het risico niet lopen dat je lot verscheurd wordt door een onoplettende winkelmedewerker of iemand anders? Koop dan je loten online via TheLotter. Zo kun je niet alleen meedoen met de grootste loterijen ter wereld, zoals het US Powerball en EuroMillions, maar weet je ook nog eens zeker dat jouw lot in goede handen is. Wanneer je jouw loten bij TheLotter koopt, worden ze namelijk veilig bewaard in een kluis tot het moment van de trekking. Vervolgens worden de loten natuurlijk met zorg gecontroleerd. Koop je loten vandaag nog online mee en maak ook kans op een miljoenenprijs!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie