Loten kopen voor EuroMillions bij theLotter

EuroMillions is één van de twee loterijen die door een aantal Europese landen gezamenlijk worden georganiseerd. Hoewel er zeker concurrentie is met die andere pan-Europese loterij (Eurojackpot), wint EuroMillions het toch qua populariteit. Vooral de jackpot die kan oplopen tot 190 miljoen euro maakt het aantrekkelijk om loten te kopen voor de volgende trekking. Helaas worden de loten in lang niet alle Europese landen verkocht. Sterker nog: er zijn slechts negen landen waar je in de winkels en kiosken aan officiële loten kunt komen. België hoort daarbij, maar Nederland dan weer niet. Gelukkig is dit dankzij theLotter geen probleem meer. Deze loterijdienst maakt het mogelijk om online loten te kopen waardoor heel Europa toch nog kan meedingen naar die mooie jackpot van EuroMillions.

De Europese variant van US Powerball en Mega Millions

EuroMillions is ontstaan naar voorbeeld van Powerball en Mega Millions, de grootste en populairste loterijen uit de Verenigde Staten. Doordat veel Amerikaanse staten zich aansloten bij deze loterijen, was het vanaf de eerste trekking al mogelijk om de jackpot op te laten lopen naar recordbedragen. En een hoge jackpot trekt nu eenmaal veel spelers. Niet zo gek dus dat er uiteindelijk ook een Europese variant is gekomen.

Het initiatief tot een pan-Europese loterij kwam in 2004 van Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Niet lang daarna sloten Zwitserland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Ierland en Portugal zich bij EuroMillions aan. Dit zijn overigens nog steeds de enige negen landen die beschikken over verkooppunten voor deze loterij. Maar de tijd dat je grens over moest voor loten is echt wel voorbij. Je kunt gewoon een account aanmaken bij theLotter en via de digitale weg jouw geluksgetallen doorgeven. De loterijdienst gaat vervolgens voor jou op pad om daadwerkelijk officiële loten te kopen. Zonder veel moeite te doen, kun je die miljoenenjackpot dus zomaar in de schoot geworpen krijgen.

Waarom kiezen zoveel loterijliefhebbers voor EuroMillions?

Er zijn genoeg redenen om mee te spelen met de grootste loterij van Europa. Al kiezen de meeste loterijliefhebbers voor EuroMillions omdat de jackpot voor Europese begrippen gigantisch is. De jackpot begint bij 17 miljoen euro en kan uiteindelijk zelfs uitkomen op een bedrag van 190 miljoen euro. Als je de enige bent die alle getallen juist heeft, word je meteen schandalig rijk.

Wie graag meespeelt met EuroMillions, doet er goed aan om het nieuws omtrent deze loterij in de gaten te houden. Er bestaat namelijk een fenomeen dat de SuperTrekking wordt genoemd. Bij deze SuperTrekking gaat de jackpot automatisch omhoog naar 130 miljoen euro. Dat betekent dat je nog meer kans maakt op gigantische prijzen. Wanneer en hoe vaak deze SuperTrekking wordt gehouden, bepaalt de organisatie van EuroMillions zelf. Maar als het moment daar is, is dat een extra reden om je geluk te beproeven.

Welke opties biedt theLotter?

Voordat je via theLotter mee gaat spelen met EuroMillions, wil je natuurlijk wel weten welke mogelijkheden de loterijdienst allemaal biedt. Voor elk type speler zijn er interessante opties om uit te kiezen. Zo ga je misschien wel voor een standaard lot. Hierbij mag je zelf de getallen selecteren en hoef je de prijs alleen maar te delen als er meer spelers zijn die dezelfde cijferreeks op hun lot hebben staan. Wil je met veel loten meespelen maar heb je geen geld om er meteen honderd te kopen? Speciaal daarvoor heeft theLotter het groepsspel in het leven geroepen. Iedere speler koopt een ‘aandeel’ en is dus gedeeltelijk eigenaar van het totale aantal loten dat jullie gezamenlijk in bezit hebben. De prijzenpot moet dan wel weer met zijn allen gedeeld worden. Tot slot kun je ook nog gaan voor een bundel. Bij dit speltype doe je mee met een standaard lot én met het groepsspel. Op deze manier neemt de kans alleen maar toe dat de EuroMillions trekking iets oplevert.

Alles is goed geregeld bij theLotter

Bij het online loten kopen via theLotter wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Tenminste, zodra je een account hebt aangemaakt, je saldo hebt aangevuld én je je geluksgetallen op het EuroMillions formulier hebt ingevuld. Want dat zijn de enige zaken die je zelf moet doen. Je aanvraag gaat vervolgens naar een vertegenwoordiger van theLotter, die namens jou een officiëel lot koopt in één van de negen EuroMillions landen. Het ontvangstbewijs (met daarop de gekozen nummers, de plaats van aankoop en de datum van aankoop) wordt ingescand en aan je account toegevoegd. Je houdt dus altijd overzicht.

Mocht je iets winnen dan krijg je vanzelf bericht van theLotter. Je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten. Via de website van theLotter kun je namelijk heel gemakkelijk de uitslag van de EuroMillions trekking terugvinden. Het prijzengeld wordt automatisch aan je account toegevoegd. Je bepaalt daarna zelf wanneer je een uitbetaling aanvraagt. Win je de jackpot? Dan maakt theLotter het zelfs mogelijk om de prijs in Spanje, Oostenrijk, Frankrijk of Engeland op te halen. Het vliegticket wordt betaald en je krijgt goede begeleiding van de medewerkers ter plaatse. De uitreiking van de EuroMillions jackpot is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie