Man wint recordjackpot van Mega Millions

De jackpot van Mega Millions steeg de afgelopen week tot een recordhoogte. De loterij was er trots op geschiedenis te kunnen schrijven en iedereen keek met spanning toe wat er zou gebeuren. Vorige week viel de jackpot en wel op een Amerikaan uit de staat South Carolina.

Recordjackpot Mega Millions gewonnen

Afgelopen week was er opnieuw een trekking waar mensen van over de hele wereld met spanning naar uitkeken. Geen wonder, want de jackpot van Mega Millions stond hoger dan ooit. 1,6 miljard dollar viel er te winnen en de loten vlogen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Uiteindelijk waren de winnende nummers 5, 28, 62, 65, 70 in combinatie met de ‘Mega Ball’ nummer 5. De identiteit van de winnaar wordt nog niet prijsgegeven. Om veiligheidsredenen wil de South Carolina Education Lottery daar momenteel nog geen uitspraken over doen. Er is uitsluitend bekendgemaakt dat de man uit South Carolina komt, maar er is bijvoorbeeld niet bij gemeld in welke plaats hij woont of welke leeftijd hij heeft.

Cashen of verspreid over 29 jaar uitbetalen?

De winnaar heeft nu de keuze of hij in een keer een bedrag van 913 miljoen dollar gaat cashen of de 1,6 miljard volledig laat uitbetalen over een periode van 29 jaar. De meeste winnaars gaan hierbij voor de eerste optie, maar dat is uiteraard geen must. Wil je het volledige bedrag van de jackpot naar je toe halen, dan kun je er dus ook voor kiezen om wat meer geduld te hebben en het bedrag te laten uitstrijken over een periode van 29 jaar. Welke keuze de nieuwe winnaar van Mega Millions gaat maken, is nog niet bekend geworden.

Maak kans op een megajackpot

Ook kans maken op een megajackpot? De recordjackpot van Mega Millions is helaas al gewonnen, maar de loterij start weer opnieuw op een bedrag van 40 miljoen dollar. Ga jij voor meer? Dan kun je bijvoorbeeld meespelen in de SuperEnaLotto waar de jackpot momenteel ruim 57 miljoen euro bedraagt. Je kunt je loten voor al deze internationale loterijen online kopen via TheLotter. Het is heel eenvoudig om een lot aan te schaffen en je weet zeker dat het veilig voor jou wordt bewaard. Elk lot gaat namelijk in een kluis en wanneer de trekking geweest is, wordt de winnaar zo snel mogelijk geïnformeerd. Koop je loten nu online bij TheLotter en maak ook kans op een mooie jackpot!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie