Meerdere malen de loterij winnen: het kan!

Denk jij dat je geen kans meer maakt als je al een prijs gewonnen hebt met loten? Dat je die jackpot echt niet meer binnen gaat slepen als je een kleine prijs hebt geïncasseerd? Dan heb je het mis! Je kunt namelijk zelfs meerdere keren de jackpot winnen, als het erover gaat. Dat bewees een echtpaar uit Virginia in 2014.

Driemaal prijs in één maand

Een stel uit Virginia speelde in het jaar 2014 mee met het Amerikaanse Powerball toen de twee plotseling 1 miljoen dollar konden incasseren. Dat was voor hen echter geen reden om te stoppen en dat was maar goed ook. Twee weken later hadden ze namelijk alweer prijs, deze maal met krasloten. Ze hadden een bepaalde cijfercombinatie gekozen en die bleek fortuinlijk te zijn. Dit keer wonnen de Amerikanen geen megajackpot, maar toch een mooi bedrag van 50.000 dollar. Beslist niet iets om over te klagen! Ook na deze prijs zetten zij hun deelname aan de loterij nog niet stop. Hun geluk was dan ook nog steeds niet op. Zij wonnen namelijk nog eens 1 miljoen dollar, wederom met een kraslot. Het echtpaar gaf na het winnen van dit bedrag meteen aan niet te zullen stoppen met meespelen. Ze gaan ervoor om nogmaals een dergelijke prijs binnen te halen. Het echtpaar speelt, zeker na de eerdere prijzen, niet langer mee voor de winst, maar puur voor het spel. Het plezier van een tweede keer de loterij winnen overtreft het plezier van de eerste keer nog, omdat de verwondering dan misschien nog wel groter is. Zij hebben met hun geluk wel bewezen dat je nooit weet wanneer je prijs hebt en dat je de moed niet op hoeft te geven als je al een kleine of grote prijs gewonnen hebt. De loterij kun je namelijk altijd winnen!

Ben jij al een winnaar?

Heb jij al een prijs geïncasseerd en denk je erover om te stoppen met je deelname aan de loterij? Denk niet dat je geen kans meer maakt om de loterij te winnen. Het bovenstaande voorbeeld bewijst dat wel. Koop jouw loten dan ook nu online bij TheLotter en speel mee met grote internationale loterijen. Je kunt bijvoorbeeld loten kopen voor het US Powerball, maar ook voor EuroMillions. Aan welke bekende internationale loterij neem jij straks deel? Schaf je loten gewoon online aan en maak ook kans op een megaprijs!

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie