Mega Millions jackpot op recordhoogte $1.6 miljard!

Het wordt alsmaar gekker en gekker in de Amerikaanse Mega Millions loterij. Afgelopen vrijdagnacht werd de Mega Millions trekking gehouden en bleek er wederom niemand van de deelnemende spelers de gouden combinatie van cijfers gekozen te hebben. Het jackpot bedrag in Mega Millions is hierdoor inmiddels door gestegen naar een waanzinnige recordhoogte van 1.6 miljard dollar! Oftewel: $1.600.000.000! Een gigantisch bedrag waarvan de eerstvolgende trekking aanstaande dinsdag plaats. Ook kansmaken op deze prijs? Speel mee met online loten en maak daarmee ook kans op deze enorme jackpot in Mega Millions!

Recordhoogte van $1.6 miljard in Mega Millions

De Mega Millions loterij behaalde afgelopen dinsdag al een recordhoogte van 868 miljoen dollar als jackpot bedrag. Tussentijds steeg dit bedrag zelfs nog door richting de 1 miljard door de vele loten verkoop. Met de winnende nummers 15, 23, 53, 65, 70 en MEGA ball 7 van afgelopen vrijdagtrekking (19/10) wist wederom niemand aanspraak te maken op dit gigantische geldbedrag. Hierdoor is de Mega Millions jackpot vanochtend naar absolute recordhoogte gestegen en kan de winnaar straks kans maken op maar liefst 1.6 miljard dollar. Een ding is in ieder geval zeker… Ooit zal ook deze jackpot op een winnende cijfercombinatie vallen.

De Mega Millions loterij is een van de bekendste Amerikaanse loterijen samen met US Powerball. De jackpot start altijd met $ 40 miljoen en groeit net zolang door tot de jackpot valt. In eerste instantie heette de loterij ‘Big Game’. Wist je dat Mega Millions al vanaf 1996 bestaat? Mega Millions gebruikt witte ballen en een ‘Mega Ball’. Voor de witte ballen wordt 5/75 gebruikt en voor de Mega Ball 1/15.

Je winkansen bij Mega Millions

Mega Millions wordt in 44 staten gehouden, maar via TheLotter is de loterij internationaal bereikbaar. Ook jij kunt hier dus gemakkelijk aan deelnemen door jouw loten online te kopen. De kans om een prijs in deze loterij te winnen is 1 op 24, waardoor de Amerikanen vrijwel allemaal graag van de partij zijn. De kans op de jackpot ligt natuurlijk wat lager. Er zijn een aantal getallen waarmee je statistisch gezien meer kans maakt om de loterij te winnen? Nieuwsgierig welke getallen dit zijn? Denk daarbij aan 1, 42, 1, 17, 28 en 58. Voor de Mega Ball werd het getal 22 in het verleden relatief vaak getrokken.

Speel mee en maak aanstaande dinsdag kans op $1.6 miljard!

Wil jij ook kans maken op die mega jackpot en meespelen om het recordbedrag van $1.6 miljard dollar in de Mega Millions? Je speelt tegenwoordig eenvoudig en veilig via het internet mee! Je koopt jouw eigen loten online via TheLotter en je speelt vervolgens met het grootste gemak vanuit huis mee. Dit is hoe het werkt: Het bedrijf TheLotter koopt jouw gewenste loten met de door jou doorgegeven gewenste cijfercombinatie bij een Amerikaanse kiosk. The Lotter scant vervolgens jouw loten in voor en deelt deze met jou als deelnemende speler op je persoonlijke account. Na het inscannen bewaard TheLotter jouw loten veilig tot aan de trekking in een kluis. Zo kan er tussentijds niets met jouw gekochte loten gebeuren en liggen deze veilig bewaard en opgeborgen in een kluis! Ben je de gelukkige winnaar en heb je bijvoorbeeld dit waanzinnige jackpot bedrag van $1.6 miljard gewonnen in de aanstaande dinsdagtrekking? TheLotter neemt direct contact met je op om jouw je prijs te laten innen!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie