Nieuw jaar, nieuwe kansen: welke loterij gaat het worden in 2018?

Wellicht heb je in het afgelopen jaar een paar leuke prijzen gewonnen via een loterij. Het jaar 2018 staat voor de deur en dat betekent dat je weer heel veel nieuwe kansen hebt! Natuurlijk heb je het nieuws niet gemist over de Postcodeloterij. De jackpot was groter dan ooit en vooral in het Friese plaatsje Eastermar zijn een paar mensen nu heel erg blij. Die ‘kanjer’ is nu echter al gevallen. Welke loterij gaat het voor jou worden in 2018? Wij zetten de populairste loterijen even voor je op een rij.

1. US Powerball

De Amerikaanse Powerball is de bekendste loterij van Amerika en de jackpot is vaak enorm te noemen. Zo ook nu, want er valt maar liefst 440 miljoen dollar te winnen bij de volgende trekking van de US Powerball.

2. MegaMillions

Ook deze loterij heeft de roots in Amerika liggen en volgt de grote broer op de voet. De jackpot in de MegaMillions bedraagt momenteel 343 miljoen dollar en heel Amerika houdt de adem dan ook in tot deze twee trekkingen.

3. SuperEnalotto

Voor de volgende grote loterij gaan we, en dat zal je wellicht niet verbazen, naar Italië. Dit land staat bekend om zijn flair en dat geldt ook voor de loterijen. Wanneer je nog meedoet voor de volgende trekking, maak je kans op maar liefst 79,6 miljoen euro in de SuperEnalotto.

4. EuroJackpot

Een Europese loterij ditmaal, die een beetje gebaseerd is op de Amerikaanse toppers. Momenteel staat de jackpot in de EuroJackpot op 43 miljoen euro. Een prijs om niet te missen. En het leuke bij deze loterij is dat de prijs op een gegeven moment moet vallen. Wanneer de jackpot op 90 miljoen euro staat, is er altijd een winnaar.

5. Australia Powerball

Met als motto ‘One ball could change it all’ heeft deze Australische loterij al velen weten te overtuigen. Inmiddels is deze loterij niet alleen populair in Australië zelf, maar ook in de overzeese continenten. Momenteel bedraagt de prijzenpot in de Powerball Australië een mooie bedrag van 35 miljoen Australische dollars.

Meedoen met een internationale loterij

Wil je meespelen met een internationale loterij? Dat is eenvoudiger dan je denkt! Je kunt jouw loten eenvoudig kopen via TheLotter. Zij bewaren jouw lot voor je in een beveiligde kluis, zodat het veilig is tot de trekking. Op die manier kun je meespelen met de bovenstaande loterijen, maar je kunt natuurlijk ook voor een minder bekende jackpot gaan. Waar wacht jij nog op? Kies nu jouw favoriete loterij en begin het jaar 2018 goed!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie