Powerball Jackpot blijft stijgen: $700 miljoen!

De Jackpot in de Amerikaanse US Powerball blijft maar stijgen en bereikt ongekende hoogtes. Waar afgelopen zaterdag de Jackpot stond op een potentieel winbedrag van 650 miljoen dollar, heeft de Powerball Jackpot nu een hoogte van 700 miljoen dollar bereikt. Steeds meer Amerikanen raken in de greep van de Powerball en hopen stiekem op het evenaren van het recordbedrag begin 2016. Toen bereikte de jackpot het de fenomenale hoogte van 1,6 miljard dollar!

Powerball: Loterij met immens hoge bedragen

De Amerikaanse Powerball staat altijd al bekend om zijn hoge geldprijzen die vaak tot in de tientallen miljoenen rijken. Eens in de zoveel tijd valt de Jackpot vele weken niet en ontstaat er op deze manier een mega bedrag in de Powerball Jackpot.

Meespelen voor relatief laag bedrag

Voor een relatief laag bedrag doe je mee aan de Powerball. Dit maakt de Amerikaanse loterij dan ook zo aantrekkelijk. Je maakt immers kan het toppunt van financiële vrijheid: het winnen van 700 miljoen dollar! De kans dat je dit geldbedrag ook daadwerkelijk wint is uiteraard klein. Specifieker gezegd is de kans dat je de jackpot wint ruim genomen 1 op 292. Al maakt dit voor de meeste mensen niet uit. De mogelijkheid van het winnen van zo’n dergelijk magisch bedrag maakt een hoop goed voor mensen om toch een lot of enkele loten te kopen in de US Powerball.
 

Koop eenmalig een lot US Powerball & Speel mee !

Ook Nederlanders spelen mee in US Powerball

Ook in Nederland sijpelt de Powerball gekte langzamerhand door. Zo berichte de media mondjesmaat over het pieken van de jackpot naar $700 miljoen. Aangezien dergelijke geldprijzen in Nederland niet aan de orde zijn, kiezen veel Nederlanders ervoor om regelmatig mee te spelen in loterijen in het buitenland. Je hoeft hiervoor niet ‘zelf’ fysiek een lot aan te schaffen. Tegenwoordig koop je veilig eenmalig een lot of meerdere loten bij websites als theLotter.

Het concept bij theLotter.com werkt heel eenvoudig. Je geeft de gewenste cijfers in de loterij aan waarin je wilt meespelen en theLotter koopt vervolgens fysiek een lot bij een van de uitgeefpunten in het buitenland. Je lot of loten worden vervolgens ingescand en aan je doorgestuurd. Voordat de trekking van start gaat wordt het lot veilig in een kluis bewaard. Zo weet je zeker dat je potentiële winnende lot veilig opgeslagen ligt. Het bedrijf theLotter heeft een jarenlange reputatie opgebouwd en reeds tientallen winnaars voortgebracht uit vele internationale landen.

Wil je meespelen met de Powerball trekking van aanstaande zaterdag? Bij deze trekking maak je kans op het onwijs hoge geldbedrag van maar liefst $700 miljoen dollar. Koop hier eenmalig een lot en speel mee!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie