Powerball jackpot stijgt naar $345 miljoen, Mega Millions naar $654 miljoen!

De jackpot bedragen vliegen je om de oren in de verschillende Amerikaanse loterijen. Afgelopen zaterdagavond tijdens de Amerikaanse Powerball trekking werd er wederom geen winnend lot getrokken. Ditzelfde gebeurde ook afgelopen vrijdagavond bij de andere Amerikaanse loterij, Mega Millions. Beide loterijen zijn daardoor gestegen naar ongekende hoogte, wat betekend dat er aankomende week tijdens de doordeweekse trekkingen voor serieuze jackpots meegespeeld kan worden. Speel jij ook mee met loten tijdens de aanstaande trekking?

Geen weekend winnaars tijdens Mega Millions & Powerball trekking

De winnende nummers tijdens de zaterdag trekking van US Powerball waren 11, 14, 32, 43 en 65, met een Powerball-nummer van 15. Echter niemand had het winnende lot waardoor de loterij door steeg naar een immens bedrag van maar liefst $345 miljoen! Woensdagnacht 23:00 uur (Amerikaanse tijd) is er weer een nieuwe doordeweekse trekking waarbij iedere deelnemer kans maakt op dit geweldige jackpot bedrag!

Maar daar blijft het niet bij. Het is namelijk niet alleen spannend in de Powerball loterij, want de andere Amerikaanse loterij Mega Millions staat momenteel namelijk op een nog hoger bedrag, namelijk $ 654 miljoen als jackpot bedrag. Tijdens de afgelopen vrijdagavond trekking werd in deze loterij ook geen winnaar getrokken. De volgende Mega Millions-trekking is aanstaande dinsdagavond om 23.00 uur (Amerikaanse tijd).

Amerikaanse jackpots samen op $ 999 miljoen!

Wanneer we de twee Amerikaanse loterijen samenvoegen met de US Powerball jackpot van $ 345 miljoen en de Mega Millions-jackpot die nu op $ 654 miljoen staat komen we op een gezamenlijk bedrag van $ 999 miljoen die aankomende week verloot wordt. Een sensationeel winbedrag van bijna 1 miljard dollar!

Meespelen met USA loterijen via TheLotter

Wil  je meespelen met loten in de Mega Millions of Powerball loterij? Dat kan! Je speelt tegenwoordig eenvoudig mee via TheLotter met online loten. Je koopt via TheLotter fysieke loten, welke door het bedrijf namems jou worden aangeschaft bij een van de vele ticketservice punten in Amerika. TheLotter scant vervolgens geheel transparant jouw loten met gewenste nummer in en bewaard deze tot aan de trekking veilig in een afgesloten kluis. En ben je uiteindelijk de gelukkige winnaar met jouw gekochte loten? TheLotter neemt per direct contact met je op om het geldbedrag zo snel mogelijk te claimen! Klik hier en ga naar de website van TheLotter!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie