Powerball loten kopen bij theLotter

Vanuit de hele wereld is er vraag naar loten voor Amerika’s populairste loterij: Powerball. En daar speelt theLotter handig op in. Deze loterijdienst biedt namelijk loten aan aan spelers uit Europa, Azië, Australië of waar dan ook. Dat gebeurt simpelweg online. Je hoeft alleen maar je computer op te starten, een account aan te maken en je geluksgetallen in te vullen op het formulier. Je dingt nu gewoon mee naar die megajackpot waar Powerball bekend om staan. Makkelijker kan het niet!

Meespelen in heel de Verenigde Staten en ver daarbuiten

Bijna heel de Verenigde Staten speelt tegenwoordig mee met Powerball. Dat is lang niet altijd zo geweest. Tot 2009 mochten de loten namelijk alleen worden verkocht in de staten waar concurrent Mega Millions niet actief was. Als gevolg hiervan waren de officiële Powerball loten beschikbaar in slechts 23 van de 50 staten. Zodra die regelgeving wegviel, was het succes van Powerball niet meer te stoppen. Inmiddels zijn er zelfs 47 Amerikaanse staten en territoria waar je terechtkunt voor een lot.

Jarenlang werd er vanuit het buitenland jaloers gekeken naar de winnaars van US Powerball. Want die gigantische jackpot wilde iedereen wel winnen. Sinds 2002 is ook mogelijk. Dit was het jaar waarin thelotter.com werd gelanceerd en zo’n grote en populaire loterij als US Powerball hoorde natuurlijk in het aanbod thuis. Doordat alles online verloopt, kunnen gokliefhebbers van over de hele wereld meespelen. TheLotter heeft de kans op een megajackpot hiermee echt een stukje dichterbij gebracht.

Koop je Powerball loten online bij theLotter

Bij theLotter kun je snel en gemakkelijk loten kopen voor de volgende trekking van Powerball. Als je nog nooit via deze website hebt meegespeeld, moet je je eerst registreren en geld in je account storten. Dit saldo kun je vervolgens gebruiken om je loten voor Powerball te kopen. Wanneer je op de pagina met Powerball loten bent beland, zie je meteen hoeveel opties theLotter wel niet aanbiedt. Ten eerste bepaal je zelf met hoeveel loten (of lines, zoals theLotter het officieel noemt) je meespeelt. Voor Powerball geldt een minimum van drie. Daarnaast heb je de keuze tussen een standaard lot, een groepsspel of een bundel. En selecteer je de Power Play optie of toch niet? Deze optie maakt een lot wat duurder, maar de prijzen worden er wel door verhoogd. TheLotter biedt veel mogelijkheden en juist daardoor blijft de Powerball loterij interessant voor iedere speler.

Meespelen via theLotter werkt in feite niet anders dan wanneer je in Amerika zelf een lot zou kopen. Je kruist de (volgens jou) winnende getallen aan, levert je lot in en dan is het wachten op de trekking. Maar tussen het moment dat jij het lot inlevert en het moment dat de trekking begint, gebeurt er wel het één en ander. Vertegenwoordigers van theLotter gaan namelijk op pad om namens jou een Powerball lot te kopen met de getallen die je hebt geselecteerd. Want het online formulier dat je invult, is nog geen officieel lot. TheLotter scant het ontvangstbewijs in zodat je 100% zeker weet dat jouw lot meedoet met de volgende trekking van US Powerball.

Je hebt een prijs gewonnen, en nu?

Als je meespeelt via theLotter dan maak je net zoveel kans op een prijs als die honderdduizenden Amerikanen die een lot in de winkel kopen. Maar je kunt natuurlijk niet even de plaatselijke shop inlopen om je lot te verzilveren. Dus hoe werkt het dan als je een prijs wint via theLotter?

Eigenlijk is het incasseren van de prijs net zo eenvoudig als het kopen van een lot. Het meeste wordt namelijk gewoon geregeld door het team van theLotter. Dat begint al bij de uitslag. Want zodra je iets wint, krijg je via e-mail of sms meteen bericht van theLotter. Daarna hoef je alleen maar af te wachten tot het gewonnen geld in je account is bijgeschreven.

Wanneer je in eigen land een grote geldprijs wint, wordt er vaak een speciaal moment van gemaakt. Je krijgt een cheque overhandigd van een ambassadeur van de loterij, er is champagne en een fotograaf staat op je te wachten zodat jouw foto de volgende dag in de pers kan verschijnen. Juist doordat er zoveel aandacht voor is, voelt het extra speciaal om de loterij te winnen. Powerball organiseert ook zo’n moment voor de grote winnaars. Nu vind je het misschien zonde om meteen al een vliegticket en hotel te boeken zonder dat je het geld al binnen hebt. En dat hoeft ook niet. Wie een grote prijs wint, wordt door theLotter uitgenodigd zodat je je prijs persoonlijk op kunt halen in Amerika. De vlucht is al betaald en het team van theLotter zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Je hoeft alleen maar te genieten van alles wat je overkomt!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie