Het Powerball sneeuwbal effect

De US Powerball Jackpot stijgt alsmaar naar een hoger bedrag en is na het ongelooflijke bedrag van $430 miljoen afgelopen woensdag, gestegen boven de half miljard met een onwijs bedrag van $ 535 miljoen! Het komt er kort gezegd op neer dat de Jackpot na afgelopen trekking met wel 105 miljoen dollar is gestegen. Dit noemen we ook wel het Powerball Sneeuwbal effect wat optreedt omdat de Jackpot per trekking alsmaar op een hoger en hoger winbedrag uitkomt.

Het sneeuwbal effect bij Amerikaanse Powerball

Vorige week hadden we nog het spektakel in de US Mega Millions. Een man uit Illinois was de gelukkige winnaar van de trekking en won een mega geldbedrag van wel 393 miljoen dollar. Dit bedrag was het tweede hoogste geldbedrag ooit toegekend aan een speler in de Mega Millions Jackpot.

Als we naar de US Powerball kijken lijkt het Jackpot bedrag ook waanzinnige vormen aan te nemen. Nu de Mega Millions Jackpot gevallen is, heeft de US Powerball momenteel de hoogtste jackpot wereldwijd beschikbaar. Dit maakt het extra interessant en spannend om deel te nemen aan deze loterij.

Win jij deze MEGA-Jackpot?

Wil je meespelen met de US Powerball als Nederlander? Je kan bij theLotter als tussenhandelaar betrouwbaar je loten online kopen. Het bedrijf theLotter scant jouw persoonlijke lot en stopt de gekochte loten vervolgens veilig in een kluis. Heb je het winnende lot in handen of win je een ander geldbedrag? Via theLotter wordt jou prijs vervolgens aan je uitgekeerd.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie