Powerball stijgt door naar 550 miljoen dollar!

De Amerikaanse Powerball loterij jackpot blijft maar doorgroeien en staat momenteel op het sensationele geldbedrag van $550.000.000 miljoen. De US Powerball luidt daarmee goed het nieuwe jaar in! Speel jij ook mee om dit geweldige geldbedrag?

Maak kans op 550 miljoen in US Powerball!

Zoals gezegd staat de Powerball Jackpot weer op een onwijs hoog bedrag met wel meer dan een half miljoen. Wil jij meespelen en kans maken op deze mega-jackpot in de Amerikaanse loterij? Dat kan via theLotter! Je speelt tegenwoordig eenvoudig online mee met fysieke loten. De website theLotter.com koopt als tussenpartij fysiek loten voor jouw, waardoor je eenvoudig met je eigen ticket en gewenste nummers meespeelt. Zo speel je op deze manier binnen mum van tijd mee in de grootste loterij van Amerika!
 

EXCLUSIEF: 15% korting op loten in Amerikaanse Powerball !

TheLotter fungeert zoals gezegd als tussen partner en koopt fysiek bij een van de officiële loterij kantoren jouw loten. De gekochte loten worden vervolgens ingescand waardoor je zelf de beschikking hebt over het lot. TheLotter biedt daarmee een stuk transparantie wat een veilig gevoel geeft als deelnemer aan de loterij.

Exclusief: 15% korting bij theLotter!

Eenmalig meespelen in de Powerball? Ontvang exclusief via Loten.com een 15% korting op het eenmalig meespelen met loten voor de Amerikaanse Powerball. Je speelt snel en eenvoudig met online loten mee bij theLotter.com. Op deze manier speel je mee en maak je kans op dit gigantische geldbedrag!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie