Student wint loterij met kerstcadeautje

Een student heeft de loterij gewonnen via een kerstcadeautje. Hij kreeg een lot cadeau en tot zijn grote verbazing won hij daar een enorme geldprijs mee. Het verbaasde hem en zijn familie, en het zorgde ervoor dat dit kerstcadeau absoluut onvergetelijk werd. Denk jij er wel eens over na om iemand een lot cadeau te doen?

De loterij gewonnen met een kerstcadeau

Een student in Amerika heeft de loterij gewonnen via een lot dat hij voor Kerstmis had gekregen. Hij had twee loten gekregen van zijn oma, net als alle andere kleinkinderen. Alleen Collin had een lot waar een prijs mee te winnen viel en geen kleintje ook. Maar liefst 150.000 dollar viel hem ten deel. Dat is iets meer dan 130.000 euro. Het commentaar van de student was dat hij vooral heel verbaasd was en dat ze dat eigenlijk allemaal wel waren. Hij vertelt dat hij het nog steeds niet goed beseft, maar dat hij wel blij is om 2019 op zo’n positieve manier te beginnen. Collin heeft echter nog geen grootse plannen met het geld. Hij is blij dat hij zo’n mooi bedrag gewonnen heeft en gaat daar niets extravagants mee doen. In het afgelopen jaar moest hij een aantal ingrijpende hersenoperaties ondergaan en dit geluk kwam dus extra positief bij hem aan.

Een lot cadeau geven

Heb jij al wel eens iemand een lot cadeau gegeven? Natuurlijk kan het zo zijn dat er geen prijs op zit, maar in dat geval is het toch een spannend cadeau dat bovendien heel origineel is. Maar stel nu dat het wel om het winnende lot gaat? Het bovenstaande verhaal laat wel zien hoe bijzonder zoiets kan zijn. Een kerstcadeautje van je oma blijkt ineens 150.000 dollar waard te zijn! Verras binnenkort je kinderen, je ouders of je beste vrienden eens met een lot en kijk of het geluk ook met jou is. Niets is zo leuk als wanneer je iemand een bijzonder cadeau wilt geven en dat bij de trekking blijkt dat het lot dat jij cadeau hebt gedaan het winnende lot is.

Schaf jouw lot nu gewoon online aan via TheLotter. De loten worden veilig bewaard in een kluis en wanneer het een winnend lot is, dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Je kunt loten kopen bij diverse grote internationale loterijen. Wat dacht je van Mega Millions of het US Powerball? Koop je loten nu online bij TheLotter en verras er iemand anders eens mee!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie