Twee keer de loterij winnen door te verhuizen

Je hoort wel vaker dat mensen meerdere keren de loterij winnen, dus op zich is dat niet zo bijzonder. Maar vaak komt dit bijvoorbeeld doordat men zijn of haar hele leven al meespeelt. Dat je ook twee keer de loterij kunt winnen door te verhuizen, bewijst een echtpaar uit de Groningse plaats Glimmen.

Dubbele prijs door een verhuizing

De PostcodeKanjer omvatte dit jaar maar liefst bijna 54 miljoen euro. Natuurlijk zat Nederland gespannen op de bank op het moment van de trekking. De prijs viel dit jaar in Groningen, en wel in de plaats Glimmen. Dit is maar een klein dorp met zo’n 1100 inwoners. Een echtpaar verhuisde binnen het dorp en won daardoor twee keer de loterij. Ze woonden namelijk eerst in de straat met de winnende postcode, maar mochten hun oude lot behouden. Maar ook de algemene postcode van het dorp viel in de prijzen, waardoor ze ook op hun nieuwe adres tot de gelukkigen behoorden. Het koppel reageerde verbaasd en blij. Juan en Grietje Knoppel noemen het zelf bizar, maar hebben het tegelijkertijd over ‘dubbel geluk’. Ze vinden het nog steeds ongelofelijk.

Online commentaar over de gevallen prijs

De hoofdprijs van de PostcodeKanjer viel dit jaar op de Rijksstraatweg in Glimmen. De woningen aan deze straat kosten gemiddeld zo’n miljoen euro. Er kwam online dan ook heel wat commentaar op de bestemming van de geldprijs. Groningen had overigens in 2018 ook al veel geluk als het om geldprijzen ging. De Buurt-Ton werd hier maar liefst 4 keer uitbetaald en de Straatprijs viel ook al tweemaal in deze provincie. Vorig jaar viel de PostcodeKanjer in het Friese plaatsje Eastermar, waar Doutzen Kroes vandaan komt.

Heb jij de loterij al gewonnen?

Of je de loterij nu al wel een keer of nog niet gewonnen hebt, zoals het echtpaar in Groningen wel bewijst: winnen kan altijd. Speel eens mee met een van de internationale loterijen en maak kans op grote geldprijzen. Via TheLotter kun je heel gemakkelijk online je loten aanschaffen. Dan worden ze veilig voor je bewaard in een kluis tot het moment van de trekking. Behoor jij tot een van de gelukkigen? Dan word je persoonlijk door TheLotter gebeld. Speel bijvoorbeeld eens mee met Mega Millions of het bekende USA Powerball. Dat kan ook gewoon vanuit Nederland! De bedragen lopen bij deze loterijen vaak hoog op. Koop je loten nu online en maak ook kans.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie