Vluchteling wint loterij twee keer achter elkaar

Een vluchteling die naar Canada was uitgeweken heeft twee keer achter elkaar de loterij gewonnen. Natuurlijk kwamen de tongen los, want wat zijn de kansen om twee keer de jackpot te winnen zo snel achter elkaar? De loterij geeft echter aan dat het zeker op een legale manier kan.

28-jarige vluchteling wint twee keer de jackpot

De 28-jarige Melhig viel april dit jaar voor het eerst in de prijzen. Vanuit West-Afrika was hij verhuisd naar Canada, en wel naar de plaats Winnipeg. Hij won maar liefst 1,5 miljoen Canadese dollar, wat gelijkstaat aan zo’n 1 miljoen euro. Natuurlijk was hij de koning te rijk met deze prijs. Het was voor hem geen reden om te stoppen mee te spelen met de loterij. Dat dat een verstandige keuze was, bleek in augustus. In de maand augustus won hij de jackpot namelijk opnieuw! Die keer was de prijs nog iets groter, de jackpot bedroeg toen zo’n 2 miljoen Canadese dollar. Dat betekende een prijs van circa 1,3 miljoen euro. Met zijn eerste prijs kocht hij een huis voor zijn vrouw en kinderen. De tweede jackpot wil hij gaan gebruiken om een bedrijf op te gaan starten. Hij weet nog niet waar hij zich op gaat richten, maar hij denkt bijvoorbeeld aan een carwash of een benzinestation. Daarnaast geeft hij aan om te gaan studeren. Hij wil dolgraag zijn Engels verbeteren. De vluchteling is blij dat zijn leven op deze wijze veranderd is. Wel waren er wat geruchten over het tweemaal zo kort achter elkaar de loterij winnen. Was dit wel op een eerlijke manier gebeurd? Kan het zijn dat de Canadese loterij gekraakt is? Dat is volgens de loterij echter zeker niet het geval. De man had een kans van 1 op 900.000 dat hij de jackpot zou winnen en die kans viel hem ten deel. De loterij geeft aan dat ze erg blij zijn met de kans die Mehlig door het winnen van hun jackpot heeft gekregen.

Ook twee keer de loterij winnen?

Heb jij de loterij al eens gewonnen? Voor een tweede keer komt altijd een eerste keer. Speel dan ook snel mee om kans te maken op de eerste jackpot van je leven! Koop je loten nu online via TheLotter. Je kunt dan meespelen met diverse grote loterijen van over de hele wereld. Kies bijvoorbeeld voor loten van EuroMillions of van het Italiaanse SuperEnaLotto.

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie