Wat kun je doen als je een miljoen wint?

Bijna iedereen denkt er wel eens over na: wat zal ik doen als ik de loterij win? Met een grote jackpot kun je natuurlijk heel wat leuke dingen doen. Maar wat staat nu echt bovenaan het lijstje van de meeste Nederlanders?

Een miljoen uit de loterij: wat doe je ermee?

Waar wordt een grote geldprijs uit een loterij aan besteed? Als je de jackpot van een grote loterij wint, heb je meteen een goed gevulde bankrekening. Natuurlijk is het even wennen om ineens over een groot vermogen te beschikken. Een deel van de loterijwinnaars schakelt dan ook een financieel adviseur in. Die kan advies geven over de besteding van het vermogen, maar ook over belastingtechnische zaken. Dat is echter natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt als het gaat om het uitgeven van je geldprijs.

De loterij gewonnen: stoppen met werken

Een groot gedeelte van de mensen geeft aan te zullen stoppen met werken als de loterij gewonnen wordt. Is een miljoen genoeg als je bijvoorbeeld op je 45ste de loterij wint? Uiteraard hangt dit geheel af van je bestedingsgedrag.

Schulden aflossen

Bijna 40% van de Nederlanders wil eerst zijn of haar schulden aflossen met het gewonnen geld. Er wordt orde op zaken gesteld en een balans opgesteld van wat de schulden zijn. Deze worden dan liefst volledig afgelost.

Op vakantie

Ruim 30% wil het liefst meteen een vakantie op de agenda zetten. Dit kan bijvoorbeeld zijn om verre familie te bezoeken, maar er wordt ook vaak een echte droomreis geboekt, zoals een reis naar Nieuw-Zeeland of de Canarische Eilanden.

Een nieuwe auto

Een nieuwe auto is in principe natuurlijk een goede investering, maar als je dan toch geld hebt, dan kies je toch zeker voor die mooie Audi A5, voor die Mercedes uit de S-klasse of voor die BMW X3?

Speel ook mee en maak kans

Ook kans maken op een megabedrag? Natuurlijk wil jij graag je dromen waarmaken. Speel daarom nu mee met een van de internationale loterijen. Via TheLotter kun je eenvoudig online loten kopen bij diverse bekende loterijen. Koop bijvoorbeeld eens loten van MegaMillions of het Amerikaanse Powerball. De prijzen in deze loterijen zijn vaak extreem groot, waardoor je zeker die nieuwe auto kunt kopen of die droomreis kunt maken. Wanneer je jouw loten nu online aanschaft, worden ze veilig voor je bewaard in de kluis tot het moment van de trekking. Wacht niet langer en maak kans!

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie