Wat te doen met je lottowinst?

Ontelbaar veel mensen spelen mee in de loterij. Bijna iedereen denkt er dan ook wel eens over na: wat te doen als je echt een miljoen zou winnen? Veel mensen hebben wel een bepaalde droom die ze graag in vervulling zouden zien gaan. Wat zeggen mensen dat ze gaan doen met een miljoen en wat komt ervan uit?

Wat doen met een miljoen?

Veel mensen reageren spontaan als je hen vraagt wat ze zouden doen met een miljoen. Sommigen beginnen te lachen, anderen reageren heel serieus. Het meest gegeven antwoord op de vraag is: ‘Stoppen met werken en een royale villa kopen.’ Maar er zijn ook mensen die beginnen over droomreizen, studies voor de kinderen, giften aan goede doelen. In werkelijkheid is het zo dat vrijwel elke lottowinnaar ineens bescheiden wordt als het enorme geldbedrag uiteindelijk op de rekening staat. Een enkeling spendeert een miljoen in een paar jaar tijd, maar de meeste mensen blijven nadenken over hun uitgaven. Een villa wordt dan ook vrijwel nooit gekocht, maar men kiest wel regelmatig voor een verbouwing van de huidige woning. Verder stopt ook maar een heel klein gedeelte van de winnaars met werken. De reden hiervoor is dat men het werk doorgaans als een van de levensdoelen ziet, en waarom zou je er dan vroegtijdig mee stoppen? Wel is het zo dat mensen eerder met pensioen gaan, wanneer zij een gevulde bankrekening hebben. De belangrijkste reden voor deze voorzichtigheid is dat je beter een garantie voor de toekomst kunt hebben. Een andere reden is dat buitensporige uitgaven wel erg opvallen in de buitenwereld. Dat geldt niet alleen voor criminelen, maar ook voor familie en vrienden. Het is het verstandigst om te vertellen dat je gewonnen hebt, maar de loterijen raden aan om er niet bij te vertellen hoe groot het geldbedrag is dat je op je rekening krijgt bijgeschreven. Zo kun je voorkomen dat vrienden iets extra’s van je verwachten, omdat jij nu eenmaal toch genoeg te makken hebt.

Wat zou jij doen met een miljoen?

Heb jij er zelf eigenlijk al wel eens over nagedacht? Weet jij al wat jij zou doen met een miljoen? Om dat miljoen te bereiken, moet je natuurlijk wel meespelen in de loterij. Dat kan heel gemakkelijk online via TheLotter. Schaf de loten van je favoriete loterij online aan en maak kans op grote geldprijzen. Nog geen favoriete loterij? Wat dacht je dan van EuroMillions of MegaMillions?

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie