Winnaar loterij houdt miljoenenprijs geheim voor familie

Onlangs won een bouwvakker uit New York een megaprijs in de loterij. Hij zou maar liefst 219 miljoen euro ontvangen, maar hij vertelde niets aan zijn familie en nabije vrienden. Uiteindelijk moest hij echter wel met zijn goede nieuws komen.

Anoniem blijven? Dan geen prijs.

Nadall Mangal wilde in eerste instantie anoniem blijven en vertelde niemand uit zijn familie en nabije vriendenkring dat hij de loterij gewonnen had. Hij won maar liefst 245 miljoen dollar en toch schreeuwde hij het niet van de daken. Hij ging gewoon naar zijn werk en bleef dat doen in de daaropvolgende weken. Zijn bankrekening was flink gevuld inmiddels; een bedrag van 90 miljoen euro hield hij over na de belastingafdracht. Om het geld te mogen houden, moest hij echter zijn anonimiteit opgeven. De lokale wet schrijft dat namelijk voor.

Prijswinnaars mogen niet anoniem blijven. Dit is opgenomen in de gemeentelijke wet van New York. Winnaars van enorme sommen geld moeten in de bekendheid treden om organisatoren van loterijen de ruimte te bieden om reclame te maken voor hun loterij. Tegen zijn omgeving bleef Mangal echter zwijgen over de grote geldprijs die hij gewonnen had. Als de regel niet bestaan had, dan zou hij wellicht gewoon gezwegen hebben tegenover zijn omgeving dat hij multimiljonair was. In eerste instantie had Mangal niet eens door dat hij gewonnen had. Het lot lag een tijd gewoon op de keukentafel, omdat hij niet thuis was op het moment van de trekking. Toen hij echter besefte dat hij multimiljonair was, vond hij het echter nog geen tijd om de champagne open te trekken en een feestje te vieren. Mangal wilde gewoon het werk blijven doen dat hij al deed en met zijn vrouw op de gezellige kleine boerderij blijven wonen waar ze al woonden. Mangal wil wel zijn rekeningen betalen, schulden aflossen en een nieuwe auto kopen. Verder heeft hij een reis naar Hawaii gepland. Zijn lidmaatschap heeft hij meteen opgezegd: ‘Nu krijgen anderen de kans om een megajackpot te winnen.’

Win een megajackpot in een internationale loterij

Stap in de voetstappen van Mangal en win ook een megajackpot. Via TheLotter kun je eenvoudig online meespelen met internationale loterijen. Denk bijvoorbeeld aan EuroMillions of EuroJackpot. Koop jouw loten nu online en verzeker jezelf van een kans om een grote jackpot binnen te halen. Wie weet plan jij straks ook een reis naar Hawaii?

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie